Предлагаме услугата Лазерно рязане в Пловдив.лазерно рязане в Пловдив

Работим с наши материали или материали на клиента.

Изпълняваме поръчките в кратки срокове в зависимост от количеството и сложността на серията. Също така приемаме и експресни поръчки.

Изработваме персонализирани подаръци, брандиране на рекламни сувенири и материали, изрязване на елементи за хендмейд изделия, обемни рекламни букви и още много др.

Можем също и да гравираме върху почти всяка повърхност. Вижте страница “Лазерно гравиране“.

Повече информация ще получите на 0882933507 или на email orpheusclub.peev@gmail.com.

ЛАЗЕРНОТО РЯЗАНЕ в Пловдив – ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Лазерното рязане е процес, който използва лазер за рязане на различни материали както за промишлени, така и за художествени приложения.

коли за стена

Лазерното рязане използва лазер с висока мощност, който се насочва чрез оптика и компютърно цифрово управление (CNC). Фокусираният лазерен лъч, който изгаря или топи, се издухва от газова струя, за да остави висококачествен повърхностен завършен край.

кола декорация за стена

Лазерно рязане в Пловдив – предимства на услугата

По-долу са изброени четири от основните причини да използвате лазерно рязане за обработка на материали:

Подходящ за много видове материали Никоя друга технология не може да изреже толкова много различни видове органични и неорганични материали.
Не е необходима последваща обработка Тъй като лазерното рязане е процес на разделяне, в много случаи не е необходима последваща обработка. Ръбовете на текстила се запечатват по време на лазерно рязане, така че да не се разплита. Това спестява процедури за последваща обработка, като механично запечатване или шлайфане, в зависимост от вида на обработвания материал.
Висока точност Полученият прорез е едва по-голям от самия лазерен лъч. Това прави възможно изрязването на много фини геометрии с всякаква форма. В допълнение, интегрираната система за камери (JobControl Vision) може да разчете регистрационните знаци и автоматично да компенсира пътя на лазерното рязане – дори ако оригиналният шаблон не е подравнен, обърнат или изкривен.

Всичко свързано с автомобилните ремонти можете да откриете на страница „Услуги“. За повече информация потърсете ни на посочените телефони.